
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
1 | Τσιπούρες Τσιπούρα | ||
φιλέτα | |||
170 g g | Τομάτες Τομάτα | ||
κονκασέ | |||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Σκόρδα Σκόρδο | ||
ψιλοκομμένο | |||
50 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
100 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Φρέσκο θυμάρι Φρέσκο θυμάρι | ||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι |
Τσιπούρα με τομάτα και ψητά λαχανικά
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:20
min
(1)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, την τομάτα και το θυμάρι.
- Το αφήνετε να βράσει για 3-4 λεπτά και ρίχνετε το σκόρδο.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε το μισό αλάτι και το μισό πιπέρι.
- Φιλετάρετε την τσιπούρα και βάζετε τα φιλέτα στο τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω.
- Αλατοπιπερώνετε με την υπόλοιπη ποσότητα.
- Τα αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά και μετά τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.
- Αφαιρείτε τα φιλέτα και δυναμώνετε τη φωτιά για 2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρετε με ψητά λαχανικά.
- Πάνω από τα φιλέτα γαρνίρετε με τη σάλτσα και στολίζετε με λίγα φύλλα θυμαριού.