
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
2 | Λαβράκια Λαβράκι | |
400 ml ml | Λευκό κρασί Λευκό κρασί | |
50 ml ml | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
300 g g | Αλεύρι Αλεύρι | |
1 κ.σ. κ.σ. | Ξερό εστραγκόν Ξερό εστραγκόν | |
1 κ.σ. κ.σ. | Αλάτι Αλάτι | |
1 κ.γλ. κ.γλ. | Πιπέρι Πιπέρι |
Λαβράκι κρασάτο
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:40
min
(2)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αλατοπιπερώνετε τα ψάρια στην κοιλιά, χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα αλατιού και πιπεριού και προσθέτετε λίγο εστραγκόν.
- Αλευρώνετε καλά τα ψάρια και από τις δύο πλευρές.
- Αφήνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί
- Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τηγανίζετε τα ψάρια 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σβήνετε με το κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά.
- Προσθέτετε το υπόλοιπο αλάτι, πιπέρι και εστραγκόν, σκεπάζετε με το καπάκι και αφήνετε το φαγητό να βράσει περίπου 30 λεπτά.
- Αφαιρείτε τα ψάρια από το τηγάνι και δένετε τη σάλτσα με μία κουταλιά αλεύρι.
- Σερβίρετε τα ψάρια αμέσως, συνοδεύοντάς τα με τη σάλτσα και ψητά ή βραστά λαχανικά.