Κάθε μέρα αξίζει
Λαβράκι κρασάτο

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

2 Λαβράκια Λαβράκι
400 ml ml Λευκό κρασί Λευκό κρασί
50 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
300 g g Αλεύρι Αλεύρι
1 κ.σ. κ.σ. Ξερό εστραγκόν Ξερό εστραγκόν
1 κ.σ. κ.σ. Αλάτι Αλάτι
1 κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι

Λαβράκι κρασάτο

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

Μοιράσου τη συνταγή
0:40 min
(2)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Αλατοπιπερώνετε τα ψάρια στην κοιλιά, χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα αλατιού και πιπεριού και προσθέτετε λίγο εστραγκόν.
  2. Αλευρώνετε καλά τα ψάρια και από τις δύο πλευρές.
  3. Αφήνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί
  4. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τηγανίζετε τα ψάρια 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  5. Σβήνετε με το κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά.
  6. Προσθέτετε το υπόλοιπο αλάτι, πιπέρι και εστραγκόν, σκεπάζετε με το καπάκι και αφήνετε το φαγητό να βράσει περίπου 30 λεπτά.
  7. Αφαιρείτε τα ψάρια από το τηγάνι και δένετε τη σάλτσα με μία κουταλιά αλεύρι.
  8. Σερβίρετε τα ψάρια αμέσως, συνοδεύοντάς τα με τη σάλτσα και ψητά ή βραστά λαχανικά.
An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.