
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για τα σουβλάκια
15 | Χοιρινά σουβλάκια Χοιρινό σουβλάκι | ||
300 ml ml | Λευκό κρασί Λευκό κρασί | ||
1 | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | ||
κομμένο σε λεπτές, μισές ροδέλες | |||
3 κλαδάκια κλαδάκι | Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο | ||
2 κ.γλ. κ.γλ. | Τζίντζερ Τζίντζερ | ||
σκόνη | |||
2 σκελίδες σκελίδα | Σκόρδα Σκόρδο | ||
χοντροκομμένες | |||
50 ml ml | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
1 | Ξύσμα λεμονιού Ξύσμα λεμονιού |
Σουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:20
min
(4)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα
- Σε ένα ρηχό σκεύος ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βάζετε σε αυτό τα σουβλάκια.
- Τα γυρίζετε, ώστε να μαριναριστούν από όλες τις πλευρές.
- Καλύπτετε το σκεύος με μεμβράνη και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 6 - 7 ώρες.
- Λίγη ώρα πριν το ψήσιμο, βγάζετε τα σουβλάκια από τη μαρινάδα.
- Τα ψήνετε στη γκριλιέρα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα στην αρχή και κατά τηδιάρκεια του ψησίματος.
- Το ίδιο κάνετε και με τις πίτες.
Για τη σαλάτα:
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
*Σερβίρετε τα σουβλάκια, συνοδεύοντας με τη σαλάτα και τις ψητές πίτες.