
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
700 g g | Μπούτι κοτόπουλου Μπούτι κοτόπουλου | ||
φιλέτο | |||
500 g g | Μελιτζάνες Μελιτζάνα | ||
άσπρες, κόμμενες ροδέλες | |||
300 g g | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | ||
ξερό, κομμένο ροδέλες | |||
200 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
800 g g | Τομάτες Τομάτα | ||
κονκασέ | |||
250 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
20 g g | Άνηθο Άνηθο | ||
ψιλοκομμένος | |||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι | |||
Πάπρικα Πάπρικα | |||
γλυκιά σε σκόνη |
Λαδερές μελιτζάνες με φιλέτο μπούτι κοτόπουλου
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:45
min
(1)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετείτε τις μελιτζάνες σε ένα σκεύος με νερό και αλάτι, για να ξεπικρίσουν.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε τα 150 g από το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια τοποθετείτε πάνω από τα κρεμμύδια το κοτόπουλο και το σοτάρετε και από τις 2 πλευρές.
- Έπειτα αλατοπιπερώνετε.
- Στραγγίζετε τις μελιτζάνες και τις προσθέτετε στην κατσαρόλα.
- Στη συνέχεια ρίχνετε την τομάτα κονκασέ και τον ζωμό.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε το καπάκι και μαγειρεύετε για 20 λεπτά.
- Σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τον άνηθο.
- Το αφήνετε να μελώσει για 10 λεπτά και μετά σερβίρετε.