Κάθε μέρα αξίζει
Σοφιγάδο με ταλιατέλες

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

1400 g g Ποντίκι βόειο Ποντίκι βόειο
500 g g Ταλιατέλες Ταλιατέλες
150 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
300 g g Κρεμμύδια Κρεμμύδι
ξερό, ψιλοκομμένο
360 g g Κρασί κόκκινο Αγιωργίτικο ΝΕΜΕΑ Κρασί κόκκινο Αγιωργίτικο ΝΕΜΕΑ
2 σκελίδες σκελίδα Σκόρδα Σκόρδο
ολόκληρες
3 g g Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο
140 g g Πελτέ τομάτας Πελτέ τομάτας
15 g g Αλάτι Αλάτι
2 g g Πιπέρι Πιπέρι
kg kg Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
130 g g Μηλόξιδο Μηλόξιδο

Σοφιγάδο με ταλιατέλες

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

Μοιράσου τη συνταγή
2:00 h
(2)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβετε το κρέας σε µέτρια κοµµάτια.
  2. Ζεσταίνετε σε µια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, µέχρι να πάρει χρώµα από όλες τις πλευρές.
  3. Προσθέτετε το κρεµµύδι και το σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
  4. Σβήνετε µε το κρασί και αφήνετε να εξατµιστεί το αλκοόλ.
  5. Προσθέτετε τον ζωµό λαχανικών.
  6. Ξαφρίζετε τακτικά µε µια τρυπητή κουτάλα.
  7. Στα 30 λεπτά βρασµού ρίχνετε το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το δεντρολίβανο, το µηλόξιδο και διαλύετε τον πελτέ µε τα υγρά της κατσαρόλας.
  8. Βράζετε σε µέτρια φωτιά για 2 ώρες.
  9. Βράζετε τις ταλιτέλες ανάλογα με τις οδιγίες της συσκευασίας.
  10. Σερβίρετε με τριμμένη γραβιέρα.
An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.