
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
1400 g g | Ποντίκι βόειο Ποντίκι βόειο | ||
500 g g | Ταλιατέλες Ταλιατέλες | ||
150 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
300 g g | Κρεμμύδια
Κρεμμύδι (ξερό, ψιλοκομμένο) | ||
360 g g | Κρασί κόκκινο Αγιωργίτικο ΝΕΜΕΑ Κρασί κόκκινο Αγιωργίτικο ΝΕΜΕΑ | ||
2 σκελίδες σκελίδα | Σκόρδα
Σκόρδο (ολόκληρες) | ||
3 g g | Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο | ||
140 g g | Πελτέ τομάτας Πελτέ τομάτας | ||
15 g g | Αλάτι Αλάτι | ||
2 g g | Πιπέρι Πιπέρι | ||
kg kg | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
130 g g | Μηλόξιδο Μηλόξιδο |
Σοφιγάδο με ταλιατέλες
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
2:00
h
(4)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβετε το κρέας σε µέτρια κοµµάτια.
- Ζεσταίνετε σε µια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, µέχρι να πάρει χρώµα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτετε το κρεµµύδι και το σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
- Σβήνετε µε το κρασί και αφήνετε να εξατµιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτετε τον ζωµό λαχανικών.
- Ξαφρίζετε τακτικά µε µια τρυπητή κουτάλα.
- Στα 30 λεπτά βρασµού ρίχνετε το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το δεντρολίβανο, το µηλόξιδο και διαλύετε τον πελτέ µε τα υγρά της κατσαρόλας.
- Βράζετε σε µέτρια φωτιά για 2 ώρες.
- Βράζετε τις ταλιτέλες ανάλογα με τις οδιγίες της συσκευασίας.
- Σερβίρετε με τριμμένη γραβιέρα.