
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
900 | Κοτόπουλα Κοτόπουλο | ||
κιμάς | |||
70 | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
250 | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | ||
ξερό,ψιλοκομμένο | |||
2 | Αυγά Αυγό | ||
80 | Φρυγανιά Φρυγανιά | ||
τριμμένη | |||
70 | Κέτσαπ Κέτσαπ | ||
70 | Μουστάρδα Μουστάρδα | ||
απαλή | |||
10 | Δυόσμος Δυόσμος | ||
ψιλοκομμένος | |||
10 | Μαϊντανός Μαϊντανός | ||
ψιλοκομμένος | |||
7 | Αλάτι Αλάτι | ||
1 | Πιπέρι Πιπέρι | ||
15 | Ξύσμα πορτοκαλιού Ξύσμα πορτοκαλιού |
Μπιφτέκια από κιμά κοτόπουλο
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:40
min
(7)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το αφήνετε να κρυώσει.
- Σε μια λεκάνη βάζετε τον κιμά κοτόπουλου, προσθέτετε όλα τα υλικά, ρίχνετε και το κρεμμύδι που έχετε σοτάρει, αφού το αφήσετε να κρυώσει και ανακατεύετε πολύ καλά.
- Προθερμαίνετε τον φούρνο πάνω-κάτω στους 180 οC.
- Πλάθετε τα μπιφτέκια (120 – 130 g το καθένα) και τα τοποθετείτε πάνω σε ταψί με λαδόκολα.
- Ψήνετε για 30 λεπτά.
- Σερβίρετε τα μπιφτέκια και τα συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.