
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για τα λαχανικά
400 g g | Πατάτες Πατάτα | ||
κομμένες σε μεγάλες μισές φέτες | |||
400 g g | Κολοκύθια Κολοκύθι | ||
κομμένα σε μισές ροδέλες | |||
200 g g | Καρότα Καρότο | ||
κομμένα σε ροδέλες | |||
200 g g | Μελιτζάνες Μελιτζάνα | ||
κομμένες σε μισές ροδέλες | |||
200 g g | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | ||
ξερό, κομμένο σε μισές ροδέλες | |||
150 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
150 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
1 κ.σ. κ.σ. | Πελτέ τομάτας Πελτέ τομάτας | ||
10 g g | Δυόσμος Δυόσμος | ||
ψιλοκομμένος | |||
1 κ.σ. κ.σ. | Μαϊντανός Μαϊντανός | ||
ψιλοκομμένος | |||
2,5 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι | ||
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Πιπέρι Πιπέρι |
Για το ψάρι
2 | Τσιπούρες Τσιπούρα | ||
370 – 400 g περίπου έκαστη, που θα τις ανοίξετε σε φιλέτο | |||
30 | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
1 | Ξύσμα λεμονιού Ξύσμα λεμονιού | ||
60 | Τομάτες Τομάτα | ||
κομμένη σε μικρά κυβάκια | |||
100 | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι |
Φιλέτο τσιπούρας με λαδερά λαχανικά στον φούρνο
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
2:00
h
(1)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τα λαχανικά
- Σε ένα ταψί βάζετε όλα τα κομμένα λαχανικά μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τον δυόσμο.
- Διαλύετε τον πελτέ με τον ζωμό λαχανικών σε ένα μπολάκι και τον περιχύνετε πάνω από τα λαχανικά.
- Τα ανακατεύετε όλα μαζί και ψήνετε στον φούρνο στους 180 °C για 1 ώρα και 15 λεπτά.
Για το ψάρι
- Σε ένα ταψάκι ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμόνι και την τομάτα.
- Τοποθετείτε τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνετε.
- Ψήνετε στον φούρνο στους 180 °C για 4 λεπτά.
Σερβίρετε σε ένα πιάτο τα λαδερά λαχανικά και από πάνω το ψάρι. Στολίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.