
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για το μοσχαράκι
500 g g | Βόειο κρεάς τας κεμπάπ Βόειο κρεάς τας κεμπάπ | ||
12-24 μηνών, νωπό | |||
1 κυβάκια κυβάκι | Ζωμός βοδινός Ζωμός βοδινός | ||
100 g g | Καρότα Καρότο | ||
κομμένο σε λεπτές ροδέλες | |||
150 g g | Τομάτες Τομάτα | ||
κονκασέ | |||
50 | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | ||
ξερό, ψιλοκομμένο | |||
3 | Μπαχάρι Μπαχάρι | ||
κόκκοι | |||
1 φύλλα φύλλο | Δάφνη Δάφνη | ||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Καυτερές πιπεριές Καυτερή πιπεριά | ||
σε σκόνη | |||
20 g g | Πελτέ τομάτας Πελτέ τομάτας | ||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι | ||
50 ml ml | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
35 ml ml | Λευκό κρασί Λευκό κρασί | ||
ξηρό | |||
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Σκόρδα Σκόρδο | ||
σε σκόνη | |||
1 κ.σ. κ.σ. | Μαϊντανός Μαϊντανός | ||
ψιλοκομμένος |
Για το ρύζι
700 ml ml | Νερά Νερό | |
200 g g | Ρύζι νυχάκι Ρύζι νυχάκι | |
1 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι |
Μοσχαράκι κοκκινιστό
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
1:00
h
(1)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει καλά, προσθέτετε το κρέας και μαγειρεύετε μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτετε τα καρότα και μαγειρεύετε για 3 λεπτά.
- Στη συνέχεια βάζετε το κρεμμύδι και συνεχίζετε για 1 ακόμη λεπτό.
- Προσθέτετε τον πελτέ, τα μπαχαρικά και την τομάτα κονκασέ και ανακατεύετε καλά για 2 λεπτά.
- Έπειτα σβήνετε με το κρασί.
- Προσθέτετε 900 ml νερό, αλάτι, τον ζωμό βοδινού και αφήνετε να πάρουν όλα μαζί μία βράση.
- Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και μαγειρεύετε με μισοσκεπασμένο καπάκι για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα του.
- Για το ρύζι βράζετε το νερό σε ένα κατσαρολάκι και αλατίζετε.
- Προσθέτετε το ρύζι και το βράζετε με κλειστό το καπάκι. Όταν πιει τα υγρά του είναι έτοιμο.