
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για την σαλάτα
50 g g | Σαλάτες λόλο ρόσο Σαλάτα λόλο ρόσο | ||
50 g g | Μαρούλι Μαρούλι | ||
50 g g | Σαλάτα tricolore Σαλάτα tricolore | ||
20 g g | Κρεμμύδια φρέσκα Κρεμμύδι φρέσκο | ||
ψιλοκομμένο | |||
70 g g | Φράουλες Φράουλα | ||
κομμένη στα 4 ή 6 | |||
30 | Τοματίνια Τοματίνι | ||
κομμένα στα 4 |
Για την βινεγκρέτ
50 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
10 g g | Μέλι Μέλι | ||
15 g g | Μουστάρδα Μουστάρδα | ||
85 g g | Φράουλες Φράουλα | ||
ψιλοκομμένη | |||
10 g g | Χυμός λεμόνι Χυμός λεμόνι | ||
1 κλαδάκια κλαδάκι | Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο | ||
ψιλοκομμένο | |||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι |
Σαλάτα με φράουλες
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:10
min
(3)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μία κανάτα βάζετε τις φράουλες, το λεμόνι και τη μουστάρδα και τα χτυπάτε με το ραβδομπλέντερ.
- Στη συνέχεια προσθέτετε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίχνετε το μέλι για να βελτιώσετε την οξύτητα της σάλτσας.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και στο τέλος περιχύνετε με τη σάλτσα.