Κάθε μέρα αξίζει
Σαλάτα με ρεβίθια

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

500 g g Ρεβίθια Ρεβίθια
80 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
60 g g Μηλόξιδο Μηλόξιδο
150 g g Κρεμμύδια Κρεμμύδι
80 g g Κρεμμύδια φρέσκα Κρεμμύδι φρέσκο
40 g g Λιαστές τομάτες Λιαστή τομάτα
150 g g Πιπεριές Φλωρίνης Πιπεριά Φλωρίνης
25 g g Άνηθο Άνηθο
2 κ.γλ. κ.γλ. Αλάτι Αλάτι
0,5 κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι

Σαλάτα με ρεβίθια

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

Μοιράσου τη συνταγή
1:00 h
(2)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Μουλιάζετε τα ρεβίθια για περίπου 20 ώρες.
  2. Έπειτα τα βράζετε για 50 λεπτά.
  3. Αν χρειαστεί, τα ξαφρίζετε
  4. Tα κρυώνετε αμέσως με άφθονο νερό.
  5. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τα ρεβίθια, εκτός από τις πίκλες.
  6. Σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα και στολίζετε με τις πίκλες.