Κάθε μέρα αξίζει!
Κοτόσουπα

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

4 τεμάχια τεμάχιο Κοτόπουλο Κοτόπουλο
(μπούτι)
2 κυβάκια κυβάκι Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
2 τεμάχια τεμάχιο Καρότα Καρότο
2 φύλλα φύλλο Δάφνη Δάφνη
Χυμός λεμόνι Χυμός λεμόνι
(από 2 μέτρια λεμόνια)
300 g g Ρύζι Ρύζι
(γλασέ)
3 L L Νερό Νερό
κ.σ. κ.σ. Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
(1 1/2)
1 κ.γ. κ.γ. Αλάτι Αλάτι
κ.γ. κ.γ. Πιπέρι Πιπέρι
(1/2)

Κοτόσουπα

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

60 min
(31)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα 3 Λίτρα Νερό, τον κύβο λαχανικών, τα μπούτια απο κοτόπουλο, τα φύλλα δάφνης, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 35 λεπτά περίπου.
  3. Ακολούθως, με μια τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα μπούτια κοτόπουλο και τα λαχανικά σε ενα μπώλ και τα σκεπάζουμε.
  4. Στην κατσαρόλα με τον ζωμό μας, ρίχνουμε το ρύζι και ψήνουμε για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  5. Μόλις ψηθεί το ρύζι, προσθέτουμε πίσω τα καρότα και το κοτόπουλο για να πάρουν μια βράση για 10 λεπτά περίπου και τέλος ρίχνουμε τον χυμό λεμόνι.
  6. Αλατοπιπερώνουμε εαν χρειάζεται και γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι.

3 Προϊόντα

Δροσιά  Επιτραπέζιο νερόΔροσιά  Επιτραπέζιο νερό
Δροσιά Επιτραπέζιο νερό
09.05 - 15.05
Μόνο για λίγο
0,12
Νώμα Ρύζι Parboiled ΘεσσαλονίκηςΝώμα Ρύζι Parboiled Θεσσαλονίκης
Νώμα Ρύζι Parboiled Θεσσαλονίκης
01.05 - 31.05
-20%
1,69 €
1,35
Ελληνικά βιολογικά καρότα Ελληνικά βιολογικά καρότα
Ελληνικά βιολογικά καρότα
09.05 - 15.05
-20%
0,99 €
0,79