Κάθε μέρα αξίζει!
Stir Fry Noodles με Λαχανικά και Τραγανή Πάπια

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

3 κ.σ. κ.σ. Σησαμέλαιο Σησαμέλαιο
1 τεμάχια τεμάχιο κόκκινη πιπεριά κόκκινη πιπεριά
(λεπτές λωρίδες)
1 τεμάχια τεμάχιο Πράσινες πιπεριές Πράσινη πιπεριά
(λεπτές λωρίδες)
320 g g Πάπια Πάπια
(τραγανή)
10 κ.σ. κ.σ. Sweet chilli Sweet chilli
(σάλτσα)
540 g g Μείγμα λαχανικών Μείγμα λαχανικών
(για wok)
250 g g Noodles Noodles
(Mie)
Αλάτι Αλάτι
Πιπέρι Πιπέρι

Stir Fry Noodles με Λαχανικά και Τραγανή Πάπια

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

25 min
(43)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Τοποθετούμε την πάπια σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, την αλείφουμε με Hoisin Sauce και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 15 λεπτά.
  2. Παράλληλα σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό, βράζουμε τα noodles ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
  3. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε 2-3 κ.σ. σησαμέλαιο και σε υψηλή φωτιά τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και το μείγμα λαχανικών για wok.
  4. Προσθέτουμε τα βρασμένα noodles, το sweet chilli sauce, αλατοπιπερώνουμε και ανακινούμε το τηγάνι μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά.
  5. Κόβουμε την πάπια σε φέτες και τη σερβίρουμε πάνω στα noodles γαρνίροντας με φρέσκο κρεμμυδάκι, φύλλα κόλιανδρου και καβουρδισμένο σησάμι.