Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Πανάρισμα για καλαμαράκια
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΣαρακοστιανό σάντουιτς
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ψιλοκόβω όλα τα λαχανικά για την σως.
- Στην συνέχεια ζεσταίνω νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι και μπλανσάρω τα λαχανικά για 2 λεπτά.
- Έπειτα τα αφήνω να κρυώσουν και σε ένα μπωλ ανακατεύω όλα τα υλικά μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσω την σως.
- Κόβω το καλαμάρι σε ροδέλες, το βάζω σε ένα μπολ και περιχύνω το αριάνι πάνω του μέχρι να το καλύψω. Το βάζω στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Σε ένα άλλο μπωλ βάζω όλα τα υλικά του παναρίσματος και τα ανακατεύω με ένα φουε.
- Έπειτα σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ηλιέλαιο στους 175 βαθμούς και μεταφέρω τα καλαμαράκια από την μαρινάδα στο πανάρισμα και από το πανάρισμα στο λάδι μέχρι να τηγανιστούν.
- Αφού τηγανιστούν, τα σφραγίζω.
- Κόβω τη μπαγκέτα, στήνω και απολαμβάνω.