Κάθε μέρα αξίζει!
Μπάρες Δημητριακών

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

Για την βάση

200 g g Βρώμη Βρώμη
50 g g Σταφίδες Σταφίδα
50 g g Cranberries Cranberries
100 g g Φυστικοβούτυρο Φυστικοβούτυρο
130 g g Σπόροι Σπόροι
(ανάμεικτοι)
100 g g Αμύγδαλα Αμύγδαλο
200 g g Μέλι Μέλι
100 g g Σοκολάτα υγείας Σοκολάτα υγείας
Τζίντζερ Τζίντζερ
(ξύσμα)
Goji berries Goji berries
(5-6, για γαρνίρισμα)

Για την στρώση σοκολάτας

200 g g Σοκολάτα υγείας Σοκολάτα υγείας
50 g g Λάδι καρύδας Λάδι καρύδας

Μπάρες Δημητριακών

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

50 min
(82)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Παίρνουμε ένα ταψί και στην βάση του τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί με τις άκρες του χαρτιού να προεξέχουν και το αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την βρώμη, τα χοντροκομμένα αμύγδαλα και όλους τους σπόρους και το βάζουμε στην άκρη.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρώς το φυστικοβούτυρο, τη σοκολάτα και το μέλι και σ ’αυτό προσθέτουμε το ξύσμα από ginger και 2-3 σπόρους κάρδαμο για να τα αρωματίσουμε.
  4. Στην συνέχεια περιχύνουμε το μίγμα με το μέλι πάνω στο μίγμα από βρώμη και ανακατεύουμε.
  5. Τοποθετούμε όλο το μίγμα στο ταψί και το βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες για να δέσει.
  6. Στην συνέχεια ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα και το λάδι καρύδας και περιχύνουμε στο ταψί.
  7. Γαρνίρουμε με τα goji berries.
  8. Αφήνουμε ξανά στο ψυγείο για να δέσει περίπου 1 ώρα.
  9. Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε ορθογώνιες μπάρες.

2 Προσφορές

Γλυκάνθη Limited Edition Μέλι ανθέων εσπεριδοειδών ΠελοποννήσουΓλυκάνθη Limited Edition Μέλι ανθέων εσπεριδοειδών Πελοποννήσου
Γλυκάνθη Limited Edition Μέλι ανθέων εσπεριδοειδών Πελοποννήσου
28.09 - 31.01
3,99
Belbake Σταφίδες σουλτανίνεςBelbake Σταφίδες σουλτανίνες
Belbake Σταφίδες σουλτανίνες
05.10 - 11.10
-22% με κουπόνι Lidl Plus
0,99 €
0,77

Μαγειρικά εργαλεία & σκεύη

Ταψί 25cm x 20cm