
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για την βάση
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listΜπάρες Δημητριακών
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Παίρνουμε ένα ταψί και στην βάση του τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί με τις άκρες του χαρτιού να προεξέχουν και το αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την βρώμη, τα χοντροκομμένα αμύγδαλα και όλους τους σπόρους και το βάζουμε στην άκρη.
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρώς το φυστικοβούτυρο, τη σοκολάτα και το μέλι και σ ’αυτό προσθέτουμε το ξύσμα από ginger και 2-3 σπόρους κάρδαμο για να τα αρωματίσουμε.
- Στην συνέχεια περιχύνουμε το μίγμα με το μέλι πάνω στο μίγμα από βρώμη και ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε όλο το μίγμα στο ταψί και το βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες για να δέσει.
- Στην συνέχεια ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα και το λάδι καρύδας και περιχύνουμε στο ταψί.
- Γαρνίρουμε με τα goji berries.
- Αφήνουμε ξανά στο ψυγείο για να δέσει περίπου 1 ώρα.
- Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε ορθογώνιες μπάρες.