
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για την βάση
Για την στρώση σοκολάτας
200 g g | Σοκολάτα υγείας Σοκολάτα υγείας | |
50 g g | Λάδι καρύδας Λάδι καρύδας |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΜπάρες Δημητριακών
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Παίρνουμε ένα ταψί και στην βάση του τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί με τις άκρες του χαρτιού να προεξέχουν και το αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την βρώμη, τα χοντροκομμένα αμύγδαλα και όλους τους σπόρους και το βάζουμε στην άκρη.
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρώς το φυστικοβούτυρο, τη σοκολάτα και το μέλι και σ ’αυτό προσθέτουμε το ξύσμα από ginger και 2-3 σπόρους κάρδαμο για να τα αρωματίσουμε.
- Στην συνέχεια περιχύνουμε το μίγμα με το μέλι πάνω στο μίγμα από βρώμη και ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε όλο το μίγμα στο ταψί και το βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες για να δέσει.
- Στην συνέχεια ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα και το λάδι καρύδας και περιχύνουμε στο ταψί.
- Γαρνίρουμε με τα goji berries.
- Αφήνουμε ξανά στο ψυγείο για να δέσει περίπου 1 ώρα.
- Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε ορθογώνιες μπάρες.