
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Ψωμιά Ψωμί | |||
σε φέτες | |||
300 g g | Τυρί φέτα Τυρί φέτα | ||
2 κ.σ. κ.σ. | Γιαούρτι Γιαούρτι | ||
1 | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
1 δοχεία δοχείο | Λιαστές τομάτες Λιαστή τομάτα | ||
2 | Ρίγανη Ρίγανη | ||
Δυόσμος Δυόσμος | |||
λίγο | |||
Τομάτες Τομάτα | |||
κομμένη για συνοδευτικό |
Μπρουσκέτες με φέτα και λιαστή τομάτα
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:20
min
(4)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόψτε τη φέτα σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
- Προσθέστε τη φέτα στο μπλέντερ, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τη λιαστή τομάτα και συνεχίστε το ανακάτεμα.
- Τέλος προσθέστε τη ρίγανη και ολοκληρώστε τη διαδικασία.
- Φρυγανίστε μερικές φέτες ψωμί στη σχάρα.
- Ταυτόχρονα ψιλοκόψτε λίγο δυόσμο για το σερβίρισμα.
- Σερβίρουμε τις αλειμμένες φέτες με φρέσκια τομάτα για έξτρα γεύση.
*TIP: Κόβουμε τον δυόσμο στο τέλος, ακριβώς πριν το σερβίρισμα για να μη μαυρίσει.