Κάθε μέρα αξίζει!
Σαλάτα Ρεβύθι με Θράψαλο σουβλάκι

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

900 g g Θράψαλα Θράψαλα
(σε ροδέλες)
500 g g Ρεβίθια Ρεβίθια
4 τεμάχια τεμάχιο Κρεμμύδια φρέσκα Κρεμμύδι φρέσκο
1 τεμάχια τεμάχιο Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(κόκκινο, μικρό, σε ροδέλες)
τεμάχια τεμάχιο Μάραθος Μάραθος
(1/2, κομμενο σε μετρια κομμάτια)
2 κ.σ. κ.σ. Άνηθος Άνηθος
(ψιλοκομμένο)
1 Τομάτες Τομάτα
(μέτρια, κομμένη σε κυβάκια)
70 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
1 τεμάχια τεμάχιο Πορτοκάλια Πορτοκάλι
1 κ.γ. κ.γ. Αλάτι Αλάτι
κ.σ. κ.σ. Πιπέρι Πιπέρι
(1/2)
Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
(για άλειμμα)

Σαλάτα Ρεβύθι με Θράψαλο σουβλάκι

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

60 min
(23)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Μουλιάζετε τα ρεβύθια για 8 ώρες.
  2. Στην συνέχεια βράζετε τα ρεβύθια για 40 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
  3. Τα σουρώνετε και τα κρυώνετε αμέσως.
  4. Ψιλοκόβετε τον άνηθο, το μάραθο τις ντομάτες και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  5. Σε ένα μπολ, ρίχνετε τα ρεβύθια και προσθέτετε το μάραθο, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και τις ντομάτες
  6. Για τη μαρινάδα, ρίχνετε λίγο χυμό και ξύσμα απο ένα πορτοκάλι, το ελαιόλαδο, αλάτι , πιπέρι και αναμειγνύετε καλά.
  7. Περιχύνετε το dressing στα ρεβύθια.
  8. Περνάμε τα θράψαλα σε 4-5 ξυλάκια και με ενα πινέλο αλοίφουμε με ελαιόλαδο.
  9. Σε ενα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ψηνουμε τα σουβλάκια γυρνώντας τα για να ψηθούν ομοιόμορφα.
  10. Σερβίρετε σε ένα πιάτο τη σαλάτα με τα ρεβύθια και από πάνω τοποθετείτε τα σουβλάκια θράψαλο.
  11. Γαρνίρετε με ροδέλες απο κόκκινο κρεμμύδι και φρέσκο άνηθο.

3 Προσφορές

Deluxe Μύλος πιπεριού Deluxe Μύλος πιπεριού
Deluxe Μύλος πιπεριού
28.09 - 31.01
4,69
Ελληνικά κρεμμυδάκια φρέσκαΕλληνικά κρεμμυδάκια φρέσκα
Ελληνικά κρεμμυδάκια φρέσκα
05.10 - 11.10
-31%
0,95 €
0,65
Ελληνικά κρεμμύδια κόκκινα Ελληνικά κρεμμύδια κόκκινα
Ελληνικά κρεμμύδια κόκκινα
05.10 - 11.10
-25%
1,59 €
1,19