
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΣαλάτα Ρεβύθι με Θράψαλο σουβλάκι
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Μουλιάζετε τα ρεβύθια για 8 ώρες.
- Στην συνέχεια βράζετε τα ρεβύθια για 40 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Τα σουρώνετε και τα κρυώνετε αμέσως.
- Ψιλοκόβετε τον άνηθο, το μάραθο τις ντομάτες και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Σε ένα μπολ, ρίχνετε τα ρεβύθια και προσθέτετε το μάραθο, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και τις ντομάτες
- Για τη μαρινάδα, ρίχνετε λίγο χυμό και ξύσμα απο ένα πορτοκάλι, το ελαιόλαδο, αλάτι , πιπέρι και αναμειγνύετε καλά.
- Περιχύνετε το dressing στα ρεβύθια.
- Περνάμε τα θράψαλα σε 4-5 ξυλάκια και με ενα πινέλο αλοίφουμε με ελαιόλαδο.
- Σε ενα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ψηνουμε τα σουβλάκια γυρνώντας τα για να ψηθούν ομοιόμορφα.
- Σερβίρετε σε ένα πιάτο τη σαλάτα με τα ρεβύθια και από πάνω τοποθετείτε τα σουβλάκια θράψαλο.
- Γαρνίρετε με ροδέλες απο κόκκινο κρεμμύδι και φρέσκο άνηθο.