Κάθε μέρα αξίζει!
ΤΣΕΠίτα με γύρο σολομού και σος γιαουρτιού για 2 άτομα

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

1 συσκευασία συσκευασία Σολομός Σολομός
(γύρο σολομού)
2 τεμάχια τεμάχιο ΤΣΕΠίτας ΤΣΕΠίτας
4 κ.σ. κ.σ. Γιαούρτι στραγγιστό Γιαούρτι στραγγιστό
(Γάλπο, προτιμήστε 2%)
1 κ.σ. κ.σ. Μουστάρδα Μουστάρδα
(ΚΆΝΙΑ με καπνιστό μπούκοβο)
1 Iceberg Iceberg
1 ματσάκια ματσάκι Άνηθος Άνηθος
Λεμόνια Λεμόνι
Τομάτες Τομάτα

ΤΣΕΠίτα με γύρο σολομού και σος γιαουρτιού για 2 άτομα

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

15 min
(20)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Εκτέλεση:

Βάλτε σε ένα τηγάνι χωρίς καθόλου λάδι το γύρο σολομού για να ζεσταθεί καλά. Ανακατέψτε δύο τρεις φορές για να ζεσταθεί ομοιόμορφα.

Ο γύρος είναι ήδη προψημένος οπότε δε θα χρειαστείτε περισσότερο από 5 λεπτά.

Ταυτόχρονα, σε ένα μπολ ρίξτε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό μισού λεμονιού και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Πριν ανοίξετε τις ΤΣΕΠίτα για γέμιση, κόψτε τες στη μέση ώστε να έχετε 4 «μισοφέγγαρα» έτοιμα για γέμιση.

Βάλτε σε κάθε μισή ΤΣΕΠίτα, δύο κουταλιές από τη σος γιαουτριού και γεμίστε τις 4 μισές ΤΣΕΠίτες με γύρο.

Προσθέστε πράσινη σαλάτα, μπόλικο άνηθο και ντομάτες σε φέτες.

Φυσικά μπορείτε να συμπεριλάβετε ότι λαχανικό θέλετε μέσα στην πράσινη σαλάτα.

Δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές με φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένες πιπεριές φλωρίνης, αγγουράκι ή τριμμένο καρότο.

1 Προσφορές

Τομάτες σε τσαμπίΤομάτες σε τσαμπί
Τομάτες σε τσαμπί
30.09 - 30.09
Απίστευτη τιμή
1,49