
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΤΣΕΠίτα με γύρο σολομού και σος γιαουρτιού για 2 άτομα
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Εκτέλεση:
Βάλτε σε ένα τηγάνι χωρίς καθόλου λάδι το γύρο σολομού για να ζεσταθεί καλά. Ανακατέψτε δύο τρεις φορές για να ζεσταθεί ομοιόμορφα.
Ο γύρος είναι ήδη προψημένος οπότε δε θα χρειαστείτε περισσότερο από 5 λεπτά.
Ταυτόχρονα, σε ένα μπολ ρίξτε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό μισού λεμονιού και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Πριν ανοίξετε τις ΤΣΕΠίτα για γέμιση, κόψτε τες στη μέση ώστε να έχετε 4 «μισοφέγγαρα» έτοιμα για γέμιση.
Βάλτε σε κάθε μισή ΤΣΕΠίτα, δύο κουταλιές από τη σος γιαουτριού και γεμίστε τις 4 μισές ΤΣΕΠίτες με γύρο.
Προσθέστε πράσινη σαλάτα, μπόλικο άνηθο και ντομάτες σε φέτες.
Φυσικά μπορείτε να συμπεριλάβετε ότι λαχανικό θέλετε μέσα στην πράσινη σαλάτα.
Δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές με φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένες πιπεριές φλωρίνης, αγγουράκι ή τριμμένο καρότο.