
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listΤραγανά τηγανητά ραβιόλια γεμιστά με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Άλλη μια συνταγή για σπιτικά ζυμαρικά. Αλλά εδώ τα τηγανίζουμε και μάλιστα σε ένα ωραίο κουρκούτι. Τα σερβίρουμε με μια σάλτσα ντομάτας είτε σαν ορεκτικό ή σαν σνακ. Μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε φρέσκα ζυμαρικά αλλά ιδίως με τα ραβιόλια γιατί το τυρί της γέμισης δίνει υπέροχη γεύση στο πιάτο!
- Ετοιμάζουμε 3 μπολ. Ένα με το αλεύρι, ένα με τα δύο αυγά καλά χτυπημένα και ένα ακόμα με φρυγανιά ανακατεμένη μαζί με τα μπαχαρικά. Επίσης, ετοιμάζουμε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Πρώτα αλευρώνουμε τα ραβιόλια, μετά τα βουτάμε στο αυγό και στη συνέχεια τα περνάμε από τη φρυγανιά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 15 λεπτά για να σφίξει το πανάρισμα.
- Ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι τους 180 βαθμούς και ρίχνουμε μέσα λίγα-λίγα ραβιόλια. Τηγανίζουμε από τη μια πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα και με ένα πιρούνι γυρίζουμε τα ραβιόλια από την άλλη.
- Αφού χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές τα βγάζουμε επάνω στο πιάτο με το απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρουμε με σάλτσα ντομάτας με βασιλικό.
ΤΙP
- Αν δεν έχουμε θερμόμετρο, ένας τρόπος για να ελέγχουμε τη θερμοκρασία του λαδιού είναι να βάζουμε ένα ξύλινο καλαμάκι από σουβλάκι. Αν στο κομμάτι του ξύλου που είναι μέσα στο λάδι δημιουργούνται μικρές μικρές φυσαλίδες το λάδι είναι έτοιμο για μαγείρεμα.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα φρέσκα ζυμαρικά όπως τορτελίνια.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (1/4 συνταγής)
Ενέργεια:686 kcal
Υδατάνθρακες: 87 γρ.
Σάκχαρα: 10,6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 9,1 γρ.
Πρωτεΐνη:18,6 γρ.
Λιπαρά: 33,1 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά:9,5 γρ.