Κάθε μέρα αξίζει
Τραγανά τηγανητά ραβιόλια γεμιστά με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

Για τα ραβιόλια:

250 g g Ραβιόλια Ραβιόλια
(νωπά, γεμιστά με τυρί μοτσαρέλα)
50 g g Αλεύρι Αλεύρι
(για όλες τις χρήσεις)
2 Αυγά Αυγό
(μέτρια, ελαφρώς χτυπημένα)
150 g g Φρυγανιά Φρυγανιά
2 κ.γ. κ.γ. Ανάμικτα μπαχαρικά Ανάμικτα μπαχαρικά
Ηλιέλαιο Ηλιέλαιο
(για τηγάνισμα)

Για τη σάλτσα:

200 g g Σάλτσα τομάτας Σάλτσα τομάτας
(με βασιλικό)

Τραγανά τηγανητά ραβιόλια γεμιστά με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

50 min
(7)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Άλλη μια συνταγή για σπιτικά ζυμαρικά. Αλλά εδώ τα τηγανίζουμε και μάλιστα σε ένα ωραίο κουρκούτι. Τα σερβίρουμε με μια σάλτσα ντομάτας είτε σαν ορεκτικό ή σαν σνακ. Μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε φρέσκα ζυμαρικά αλλά ιδίως με τα ραβιόλια γιατί το τυρί της γέμισης δίνει υπέροχη γεύση στο πιάτο!

  1. Ετοιμάζουμε 3 μπολ. Ένα με το αλεύρι, ένα με τα δύο αυγά καλά χτυπημένα και ένα ακόμα με φρυγανιά ανακατεμένη μαζί με τα μπαχαρικά. Επίσης, ετοιμάζουμε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Πρώτα αλευρώνουμε τα ραβιόλια, μετά τα βουτάμε στο αυγό και στη συνέχεια τα περνάμε από τη φρυγανιά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 15 λεπτά για να σφίξει το πανάρισμα.
  3. Ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι τους 180 βαθμούς και ρίχνουμε μέσα λίγα-λίγα ραβιόλια. Τηγανίζουμε από τη μια πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα και με ένα πιρούνι γυρίζουμε τα ραβιόλια από την άλλη.
  4. Αφού χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές τα βγάζουμε επάνω στο πιάτο με το απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  5. Σερβίρουμε με σάλτσα ντομάτας με βασιλικό.

ΤΙP

  1. Αν δεν έχουμε θερμόμετρο, ένας τρόπος για να ελέγχουμε τη θερμοκρασία του λαδιού είναι να βάζουμε ένα ξύλινο καλαμάκι από σουβλάκι. Αν στο κομμάτι του ξύλου που είναι μέσα στο λάδι δημιουργούνται μικρές μικρές φυσαλίδες το λάδι είναι έτοιμο για μαγείρεμα.
  2. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα φρέσκα ζυμαρικά όπως τορτελίνια.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (1/4 συνταγής)

Ενέργεια:686 kcal

Υδατάνθρακες: 87 γρ.

Σάκχαρα: 10,6 γρ.

Φυτικές Ίνες: 9,1 γρ.

Πρωτεΐνη:18,6 γρ.

Λιπαρά: 33,1 γρ.

Κορεσμένα λιπαρά:9,5 γρ.

1 Προσφορές

Μύλοι Αγίου Γεωργίου Αλεύρι για όλες τις χρήσειςΜύλοι Αγίου Γεωργίου Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μύλοι Αγίου Γεωργίου Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
19.05 - 25.05
-33%
1,78 €
1,19*
* Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.