Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο, προσθέτετε τον τραχανά και σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε τον ζωμό καυτό και αφήνετε να πάρει σιγά σιγά βράση ανακατεύοντας γιατί ο τραχανάς κολλάει πολύ εύκολα. Βράζετε μέχρι να χυλώσει. Όσο βράζει, αλατίζετε με προσοχή γιατί η φέτα είναι συνήθως αλμυρή. Ανακατεύετε καλά.
Σε ένα μπολ λιώνετε τη φέτα με ένα πιρούνι.Σερβίρετε τη σούπα βάζοντας στο κέντρο κάθε πιάτου από μία κουταλιά φέτα και ρίχνετε γύρω γύρω τα κρουτόν. Πασπαλίζετε πάπρικα και πιπέρι.