
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTostadas με pulled pork
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Εκτέλεση:
Ψήνουμε το pulled pork σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου 30 λεπτά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Για τη σάλτσα, πλένουμε το κόλιαντρο, στεγνώνουμε, αφαιρούμε τα φύλλα και τα ψιλοκόβουμε. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια πλένουμε και κόβουμε στη μέση τις τομάτες και έπειτα βγάζουμε τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε. Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι από τη σάρκα και το ψιλοκόβουμε και αυτό. Ανακατεύουμε με τον χυμό λάιμ, τις τομάτες, το κρεμμύδι και το κόλιαντρο και αλατίζουμε.
Βγάζουμε το κρέας από τον φούρνο, το ξεψαχνίζουμε με δύο πιρούνια και το ανακατεύουμε με τη μαρινάδα Chipotle. Ζεσταίνουμε μία τορτίγια σε ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Γυρίζουμε και αλείφουμε με περίπου 30 g τυρί κρέμα. Απλώνουμε από πάνω το ¼ του pulled pork, τις πιπεριές Jalapeños και τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με 25 g τυρί και ζεσταίνουμε σε σκεπασμένο τηγάνι για περίπου 1 λεπτό μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί.