
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
450 g g | Βόειος κιμάς Βόειος κιμάς | ||
130 g g | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | ||
ξερό, ψιλοκομμένο | |||
60 ml ml | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
150 g g | Ημίσκληρο τυρί Ημίσκληρο τυρί | ||
τριμμένο στο χοντρό τρίφτη | |||
150 g g | Τομάτες Τομάτα | ||
καθαρισμένη, φρέσκια, ψιλοκομμένη σε καρέ | |||
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Κανέλα Κανέλα | ||
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Κύμινο Κύμινο | ||
70 g g | Πιπεριές Φλωρίνης Πιπεριά Φλωρίνης | ||
ψιλοκομμένες σε καρέ | |||
70 g g | Μαρούλι Μαρούλι | ||
10 g g | Πιπεριές τσίλι Πιπεριά τσίλι | ||
καυτερές | |||
8 g g | Αλάτι Αλάτι | ||
Πίτες Πίτα | |||
τορτίγιας | |||
Βαλσάμικο ξίδι Βαλσάμικο ξίδι | |||
κρέμα |
Τορτίγιες με κιμά και τυρί
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:20
min
(8)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει.
- Προσθέτετε τον κιμά και μαγειρεύετε για 5 λεπτά.
- Ανακατεύετε μαζί με το αλάτι, το καυτερό τσίλι, την κανέλα και το κύμινο και μαγειρεύετε για 3 ακόμη λεπτά.
- Αδειάζετε τον κιμά σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά και τον αφήνετε να κρυώσει.
- Στη συνέχεια απλώνετε τον κιμά σε 4 πίτες και τις πασπαλίζετε με την τομάτα, το μαρούλι, την πιπεριά και το τριμμένο τυρί.
- Βάζετε τις πίτες σε ένα ταψί και ψήνετε για 3 λεπτά στο γκριλ, στη μεσαία σκάλα.
- Σερβίρετε τις πίτες και τις γαρνίρετε με λίγη κρέμα βαλσάμικου.