Σοφιγάδο με ταλιατέλες

Σοφιγάδο με ταλιατέλες

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος2:00 h

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβετε το κρέας σε µέτρια κοµµάτια.
  2. Ζεσταίνετε σε µια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, µέχρι να πάρει χρώµα από όλες τις πλευρές.
  3. Προσθέτετε το κρεµµύδι και το σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
  4. Σβήνετε µε το κρασί και αφήνετε να εξατµιστεί το αλκοόλ.
  5. Προσθέτετε τον ζωµό λαχανικών.
  6. Ξαφρίζετε τακτικά µε µια τρυπητή κουτάλα.
  7. Στα 30 λεπτά βρασµού ρίχνετε το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το δεντρολίβανο, το µηλόξιδο και διαλύετε τον πελτέ µε τα υγρά της κατσαρόλας.
  8. Βράζετε σε µέτρια φωτιά για 2 ώρες.
  9. Βράζετε τις ταλιτέλες ανάλογα με τις οδιγίες της συσκευασίας.
  10. Σερβίρετε με τριμμένη γραβιέρα.