Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβετε το κρέας σε µέτρια κοµµάτια.
- Ζεσταίνετε σε µια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, µέχρι να πάρει χρώµα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτετε το κρεµµύδι και το σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
- Σβήνετε µε το κρασί και αφήνετε να εξατµιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτετε τον ζωµό λαχανικών.
- Ξαφρίζετε τακτικά µε µια τρυπητή κουτάλα.
- Στα 30 λεπτά βρασµού ρίχνετε το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το δεντρολίβανο, το µηλόξιδο και διαλύετε τον πελτέ µε τα υγρά της κατσαρόλας.
- Βράζετε σε µέτρια φωτιά για 2 ώρες.
- Βράζετε τις ταλιτέλες ανάλογα με τις οδιγίες της συσκευασίας.
- Σερβίρετε με τριμμένη γραβιέρα.