
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΣαρδέλες σαγανάκι
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ξεπλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ξεπλένουμε τη φέτα και την κόβουμε σε κύβους. Ψιλοκόβουμε τη θυμάρι και ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε, συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC-170ºC για 30 λεπτά. Ανοίγουμε τις κονσέρβες, ξεχωρίζουμε προσεχτικά τις σαρδέλες και τις απλώνουμε πάνω στη σάλτσα. Περιχύνουμε με το λάδι τους το ταψί και ψήνουμε για 5 λεπτά στους 180ºC.