Σαρακοστιανό σάντουιτς

Σαρακοστιανό σάντουιτς

ΔυσκολίαΜέτρια
Προετοιμασία20 min
Χρόνος10 min

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Ψιλοκόβω όλα τα λαχανικά για την σως.
  2. Στην συνέχεια ζεσταίνω νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι και μπλανσάρω τα λαχανικά για 2 λεπτά.
  3. Έπειτα τα αφήνω να κρυώσουν και σε ένα μπωλ ανακατεύω όλα τα υλικά μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσω την σως.
  4. Κόβω το καλαμάρι σε ροδέλες, το βάζω σε ένα μπολ και περιχύνω το αριάνι πάνω του μέχρι να το καλύψω. Το βάζω στο ψυγείο για μισή ώρα.
  5. Σε ένα άλλο μπωλ βάζω όλα τα υλικά του παναρίσματος και τα ανακατεύω με ένα φουε.
  6. Έπειτα σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ηλιέλαιο στους 175 βαθμούς και μεταφέρω τα καλαμαράκια από την μαρινάδα στο πανάρισμα και από το πανάρισμα στο λάδι μέχρι να τηγανιστούν.
  7. Αφού τηγανιστούν, τα σφραγίζω.
  8. Κόβω τη μπαγκέτα, στήνω και απολαμβάνω.