
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Για την σαλάτα
50 g g | Σαλάτες λόλο ρόσο Σαλάτα λόλο ρόσο | ||
50 g g | Λόλο πράσινη Λόλο πράσινη | ||
25 g g | Iceberg Iceberg | ||
25 g g | Γαλλική σαλάτα Γαλλική σαλάτα | ||
20 g g | Κρεμμύδια φρέσκα Κρεμμύδι φρέσκο | ||
ψιλοκομμένο | |||
10 φύλλα φύλλο | Δυόσμος Δυόσμος | ||
ψιλοκομμένος | |||
15 g g | Καρότα Καρότο | ||
φλούδες | |||
15 g g | Κολοκύθια Κολοκύθι | ||
φλούδες | |||
70 g g | Τοματίνια Τοματίνι | ||
πολύχρωμα, κομμένα στη μέση | |||
40 g g | Καλαμπόκι Καλαμπόκι | ||
βραστό |
Για την βινεγκρέτ
20 g g | Μουστάρδα Μουστάρδα | |
50 g g | Ανανά Ανανά | |
50 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
10 g g | Μηλόξιδο Μηλόξιδο | |
Αλάτι Αλάτι |
Σαλάτα με ανανά
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
0:10
min
(0)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Χρόνος προετοιμασίας: 0:10
- Σε μία κανάτα προσθέτετε τη μουστάρδα, τον ανανά, το αλάτι και το μηλόξιδο και τα χτυπάτε με το ραβδομπλέντερ.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά, χτυπώντας συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και ανακατεύετε.
- Τέλος σερβίρετε σε ένα πιάτο, τοποθετείτε τα 2 κομμάτια καλαμπόκι από πάνω και περιχύνετε με τη σάλτσα.