
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listΠράσινη σαλάτα με γαρίδες, παστέλι, αποξηραμένα βερίκοκα και βινεγκρέτ με μέλι
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
1.Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε σε αλατόνερο για 3 λεπτά.
2. Κατόπιν τις βάζουμε σε κρύο νερό, τις στραγγίζουμε σε χαρτί και μετά τις βάζουμε σε ένα μπολ με τη μαρινάδα.
3. Για το dressing, βάζουμε σε ένα άλλο μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά σιγά, αναδεύοντας
με το σύρμα.*
5. Βράζουμε σε αλατόνερο τα φασολάκια μας για 2-3 λεπτά και τα τοποθετούμε σε κρύο νερό με πάγο για να κρατήσουν την τραγανότητα και το έντονο χρώμα τους.
6. Μετά τα στραγγίζουμε σε χαρτί. Στη συνέχεια στήνουμε τη σαλάτα μας με τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το dressing από πάνω.
*Tip:Προσθέτουμε νερό για να αραιώσει και λεμόνι για να πήξει.