Κάθε μέρα αξίζει!
Pescata Fritta

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

350 g g Πατάτες Πατάτα
(κηρώδης πατάτα)
2 τεμάχια τεμάχιο Μαρούλι Μαρούλι
(Μικρά)
200 g g Μασκαρπόνε τυρί Μασκαρπόνε τυρί
1 ποτήρια ποτήρι πέστο πέστο
2 συσκευασία συσκευασία Ανάμεικτα θαλασσινά Ανάμεικτα θαλασσινά
Αλάτι Αλάτι
Πιπέρι Πιπέρι
1 Λεμόνια Λεμόνι
1 ματσάκια ματσάκι Μαϊντανός Μαϊντανός

Pescata Fritta

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

30 min
(27)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Εκτέλεση

Κόβουμε τις βραστές πατάτες σε φέτες και τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν τραγανές. Κόβουμε τα μαρούλια σε λωρίδες και τα προσθέτουμε στις πατάτες λίγο πριν τις σερβίρουμε. Ανακατεύουμε το mascarpone και το πέστο φτιάχνοντας ένα ντιπ. Προετοιμάζουμε τα ανάμεικτα θαλασσινά μας (Fritto Misto) με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στην συσκευασία. Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

6 Προϊόντα

Deluxe Αλάτι Ιμαλαΐων σε μύλοDeluxe Αλάτι Ιμαλαΐων σε μύλο
Deluxe Αλάτι Ιμαλαΐων σε μύλο
04.03 - 06.03
3,49
Deluxe Αλάτι ιμαλαΐων ποικιλίαDeluxe Αλάτι ιμαλαΐων ποικιλία
Deluxe Αλάτι ιμαλαΐων ποικιλία
04.03 - 06.03
1,39
Πατάτες ΚύπρουΠατάτες Κύπρου
Πατάτες Κύπρου
25.04 - 01.05
Μόνο
1,33
Πατάτες σε δίχτυΠατάτες σε δίχτυ
Πατάτες σε δίχτυ
18.04 - 24.04
-20%
1,05 €
0,83
Ελληνικό μαρούλιΕλληνικό μαρούλι
Ελληνικό μαρούλι
29.04 - 01.05
-24%
0,65 €
0,49
Kania Ιωδιούχο αλάτι ψιλόKania Ιωδιούχο αλάτι ψιλό
Kania Ιωδιούχο αλάτι ψιλό
29.04 - 05.05
-30%
0,65 €
0,45

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Λιπαρά56 g Υδατάνθρακες77 g Πρωτεΐνη13 g kCal790 Kilojoule3285