Κάθε μέρα αξίζει!
Πανεύκολο Αλμυρό Κέικ Χωρίς Μίξερ

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Δημήτρης Μιχαηλίδης
Δημήτρης Μιχαηλίδης
Mία συνταγή από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη, σεφ, YouTuber και content creator με ιδιαίτερη αγάπη για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

Υλικά

6 Αυγά Αυγό
(μεσαία, αχυρώνα)
80 ml ml Ηλιέλαιο Ηλιέλαιο
80 g g Βούτυρο Βούτυρο
(λιωμένο)
320 g g μιξ τυριών μιξ τυριών
(τριμμένο)
215 ml ml Γάλα Γάλα
270 g g Αλεύρι Αλεύρι
(που φουσκώνει μόνο του)
κ.γ. κ.γ. Μαύρο πιπέρι Μαύρο πιπέρι
(1/2)
200 g g Γαλοπούλα Γαλοπούλα
(καπνιστή (όχι φέτες) ή παριζάκι)

Πανεύκολο Αλμυρό Κέικ Χωρίς Μίξερ

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

60 min
(165)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το ηλιέλαιο, και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε το μαυροπίπερο, το μιξ τυριών και το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  4. Κόβουμε το παριζάκι ή την γαλοπούλα σε κυβάκια και ρίχνουμε στο μπολ.
  5. Βάζουμε το μείγμα μέσα σε 2 φόρμες για κέικ μιας χρήσης, λαδωμένες.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160°C για περίπου 40′-45′.
  7. Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και σερβίρουμε σε κομμάτια.