
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΜίνι ασπρόμαυρα cheesecake φούρνου με λευκή σοκολάτα
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Μπιζουδάκια ασπρόμαυρα πραγματικά αυτά τα μίνι cheesecakes που θα γίνουν ένα από τα αγαπημένα γλυκά της οικογένειας. Χρειάζονται ελάχιστο ψήσιμο, είναι γεμάτα με σοκολάτα λευκή και μαύρη, υπάρχει μια ωραία μαρμελάδα που τα επικαλύπτει και είναι δροσερά από το ψυγείο. Θα προτείναμε να κάνετε διπλή δόση γιατί... τι να σας κάνουν μόνο δέκα!
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Αλείφουμε 10 μικρά φορμάκια σιλικόνης με το λιωμένο βούτυρο.
- Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ με το λιωμένο βούτυρο, που έμεινε από το άλειμμα, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα.
- Χωρίζουμε το μείγμα σε 10 μικρά φορμάκια σιλικόνης και πιέζουμε ελαφρά το μείγμα στη βάση.
- Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε το μαλακό τυρί με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αυγό και το γιαούρτι μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Τελευταία, ανακατεύουμε τη λευκή σοκολάτα. Χωρίζουμε το μείγμα στα μικρά φορμάκια.
- Τοποθετούμε τα φορμάκια σε βαθύ πυρίμαχο ταψί και προσθέτουμε μέσα ζεστό νερό μέχρι το 1/3 (μπεν μαρί).
- Ψήνουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και στη συνέχεια τα τοποθετούμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
- Σερβίρουμε με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων.
TIP
Φυσικά μπορούμε να ετοιμάσουμε το cheesecake σε μεγάλο μέγεθος και όχι σε ατομικά βάζοντάς το σε μεγάλη φόρμα. Απλά θα πρέπει να προσαρμόσουμε το χρόνο ψησίματος σε περίπου 45-50 λεπτά.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (1/10 συνταγής)
Ενέργεια: 322 kcal
Υδατάνθρακες: 20,8 γρ.
Σάκχαρα: 14,3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,8 γρ.
Πρωτεΐνη: 5,8 γρ.
Λιπαρά: 24,8 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 14,7 γρ.