Κάθε μέρα αξίζει!
Mexican Tacos

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

Τομάτες Τομάτα
Μαρούλι Μαρούλι
Κασέρι Κασέρι
(σε φέτες)
Λάιμ Λάιμ
Taco shells Taco shell
Αβοκάντο Αβοκάντο
(σε κυβάκια)
Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(κόκκινο, ψιλοκομμένο)
Κόκκινα φασόλια Κόκκινα φασόλια
Σάλτσα Σάλτσα
(τάκο)

Mexican Tacos

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

20 min
(45)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το pulled pork. Αν δούμε πως το κρέας είναι στεγνό προσθέτουμε 1-2 κ.σ. νερό και ανακατεύουμε. Σε αυτό περιχύνουμε τη σάλτσα τάκο ούτως ώστε το κρέας να αποκτήσει γεύση και να γίνει πιο ζουμερό. Σβήνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μέσα 3-4 φέτες κασέρι, αφού πρώτα το κόψουμε στο χέρι σε κομμάτια.
Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα κόκκινα φασόλια τσίλι.
Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, το μαρούλι και έπειτα τα jalapenos και το αβοκάντο σε λίγο μεγαλύτερα κομμάτια και τα βάζουμε στην άκρη.
Προχωράμε να συναρμολογήσουμε τα τάκος μας γεμίζοντας τα shells με μαρούλι, pulled pork, τα jalapeno, τα κόκκινα φασόλια, το αβοκάντο, τη ντομάτα και το κρεμμύδι.
Εναλλακτικά ψήνουμε το σνίτσελ κοτόπουλο (ElTequito) ακολουθώντας τις οδηγίες στην συσκευασία, το κόβουμε σε μικρές λωρίδες και αντικαθιστούμε το pulled pork.