
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
700 g g | Χοιρινό μπούτι Χοιρινό μπούτι | ||
80 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
500 g g | Τομάτες Τομάτα | ||
κονκασέ | |||
300 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
ανάλατο | |||
2 σκελίδες σκελίδα | Σκόρδα Σκόρδο | ||
ψιλοκομμένες | |||
10 g g | Αλάτι Αλάτι | ||
1 g g | Πιπέρι Πιπέρι | ||
7 κόκκοι κόκκος | Μπαχάρι Μπαχάρι | ||
1 | Ξύλα κανέλας Ξύλο κανέλας | ||
130 g g | Καρύδια Καρύδι | ||
σπασμένα | |||
30 g g | Μέλι Μέλι |
Λαγώτο Πελοποννήσου
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
1:00
h
(6)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβετε το κρέας σε μεσαία κομμάτια.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών, την τομάτα κονκασέ, το μέλι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βάζετε το μπαχάρι σε ένα τουλπάνι και το προσθέτετε και αυτό μέσα στην κατσαρόλα.
- Έπειτα βάζετε και την κανέλα. Το αφήνετε να βράσει με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας σε χαμηλή φωτιά για 50 λεπτά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και αφαιρείτε το τουλπάνι και την κανέλα.
- Προσθέτετε το σπασμένο καρύδι και ανακατεύετε πολύ καλά, για να δέσουν όλα τα υλικά μαζί.