Κάθε μέρα αξίζει
Λαγώτο Πελοποννήσου

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Υλικά

700 g g Χοιρινό μπούτι Χοιρινό μπούτι
80 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
500 g g Τομάτες Τομάτα
κονκασέ
300 g g Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
ανάλατο
2 σκελίδες σκελίδα Σκόρδα Σκόρδο
ψιλοκομμένες
10 g g Αλάτι Αλάτι
1 g g Πιπέρι Πιπέρι
7 κόκκοι κόκκος Μπαχάρι Μπαχάρι
1 Ξύλα κανέλας Ξύλο κανέλας
130 g g Καρύδια Καρύδι
σπασμένα
30 g g Μέλι Μέλι

Λαγώτο Πελοποννήσου

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

Μοιράσου τη συνταγή
1:00 h
(3)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβετε το κρέας σε μεσαία κομμάτια.
  2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας, μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
  3. Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών, την τομάτα κονκασέ, το μέλι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Βάζετε το μπαχάρι σε ένα τουλπάνι και το προσθέτετε και αυτό μέσα στην κατσαρόλα.
  5. Έπειτα βάζετε και την κανέλα. Το αφήνετε να βράσει με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας σε χαμηλή φωτιά για 50 λεπτά.
  6. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφαιρείτε το τουλπάνι και την κανέλα.
  7. Προσθέτετε το σπασμένο καρύδι και ανακατεύετε πολύ καλά, για να δέσουν όλα τα υλικά μαζί.