
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Υλικά
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΧταπόδι με πορτοκάλι
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Χωρίς υπερβολή, το πιο νόστιμο χταπόδι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ! Εύκολη και γρήγορη αυτή η εναλλακτική με κόκκινο κρασί, κουναμανταριά και πορτοκάλι δίνει ένα αποτέλεσμα όνειρο που θα εντυπωσιάσει εσάς αλλά και κάθε καλεσμένο σας.
Πλένουμε το χταπόδι, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι και να μείνει με μια ωραία σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες
TIP
- Δεν βάζουμε καθόλου αλάτι
- Μπορούμε να το ψήσουμε και στο φούρνο μέσα σε γάστρα