
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΧοιρινή μπριζόλα με γλυκοπατάτες
Αυτή η συνταγή σου άρεσε
Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε
Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μπριζόλα; Εδώ σας έχουμε όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμο, σαν να βγήκε από τα κάρβουνα. Μάθετε ποια μυρωδικά και συνοδευτικά θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόλαυση μιας υπέροχης χοιρινής μπριζόλας.
Για τις μπριζόλες
- Κάνουμε τρύπες στις μπριζόλες μας και βάζουμε μέσα σκελίδες σκόρδο.
- Μαρινάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, κάνοντας «μασάζ» μέσα σε ένα μπολ.
- Αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες στο ψυγείο ή ένα βράδυ.
- Βάζουμε λίγο ηλιέλαιο σε καυτό τηγάνι, το οποίο μπορεί να μπει και στο φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες μέσα μέχρι να πάρουν καλό χρώμα κι από τις δύο πλευρές.
- Μεταφέρουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας μας αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις 15 λεπτά είναι αρκετά.
Για τις Γλυκοπατάτες:
- Κόβουμε τις πατάτες σε στικ και ανακατεύουμε με όλα τα υλικά.
- Τις τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά
TIPS:
- Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται και από το πάχος της μπριζόλας.
- Σερβίρουμε με φρέσκια ρόκα.