Κάθε μέρα αξίζει
Χοιρινή μπριζόλα με γλυκοπατάτες

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Μία συνταγή από τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Υλικά

Για τις μπριζόλες:

2 Χοιρινές μπριζόλες Χοιρινή μπριζόλα
(με κόκαλο)
4 σκελίδες σκελίδα Σκόρδα Σκόρδο
1 κ.γ. κ.γ. Πάπρικα Πάπρικα
1 κ.σ. κ.σ. Μουστάρδα Μουστάρδα
1 κ.σ. κ.σ. Μέλι Μέλι
κ.γ. κ.γ. Αλάτι Αλάτι
(2/3)
κ.γ. κ.γ. Πιπέρι Πιπέρι
(1/2)
5 κ.σ. κ.σ. Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο

Για τις γλυκοπατάτες:

3 Γλυκοπατάτα Γλυκοπατάτα
(καθαρισμένες)
4 κ.σ. κ.σ. Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
1 κ.γ. κ.γ. Πάπρικα Πάπρικα
(γλυκιά ή καυτερή )
Φρέσκο θυμάρι Φρέσκο θυμάρι
(ή ξερό, μόνο φύλλα)
1 κ.γ. κ.γ. Αλάτι Αλάτι
κ.γ. κ.γ. Πιπέρι Πιπέρι
(1/2)

Χοιρινή μπριζόλα με γλυκοπατάτες

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

45 min
(2)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μπριζόλα; Εδώ σας έχουμε όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμο, σαν να βγήκε από τα κάρβουνα. Μάθετε ποια μυρωδικά και συνοδευτικά θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόλαυση μιας υπέροχης χοιρινής μπριζόλας.

Για τις μπριζόλες

  1. Κάνουμε τρύπες στις μπριζόλες μας και βάζουμε μέσα σκελίδες σκόρδο.
  2. Μαρινάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, κάνοντας «μασάζ» μέσα σε ένα μπολ.
  3. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες στο ψυγείο ή ένα βράδυ.
  4. Βάζουμε λίγο ηλιέλαιο σε καυτό τηγάνι, το οποίο μπορεί να μπει και στο φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες μέσα μέχρι να πάρουν καλό χρώμα κι από τις δύο πλευρές.
  5. Μεταφέρουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας μας αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις 15 λεπτά είναι αρκετά.

Για τις Γλυκοπατάτες:

  1. Κόβουμε τις πατάτες σε στικ και ανακατεύουμε με όλα τα υλικά.
  2. Τις τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά

TIPS:

  1. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται και από το πάχος της μπριζόλας.
  2. Σερβίρουμε με φρέσκια ρόκα.

5 Προσφορές

Ελληνικές  γλυκοπατάτεςΕλληνικές  γλυκοπατάτες
Ελληνικές γλυκοπατάτες
29.09 - 05.10
Με κουπόνι | -25%
2,25 €
1,69*
* Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.
Deluxe Μύλος αλατιού ποικιλίαDeluxe Μύλος αλατιού ποικιλία
Deluxe Μύλος αλατιού ποικιλία
29.09 - 05.10
4,49*
* Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.
Μπριζόλες χοιρινές  λαιμού XXLΜπριζόλες χοιρινές  λαιμού XXL
Μπριζόλες χοιρινές λαιμού XXL
29.09 - 05.10
Απίστευτη τιμή
4,65*
* Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.
Γλυκάνθη Limited Edition Μέλι ανθέων  εσπεριδοειδών  ΠελοποννήσουΓλυκάνθη Limited Edition Μέλι ανθέων  εσπεριδοειδών  Πελοποννήσου
Γλυκάνθη Limited Edition Μέλι ανθέων εσπεριδοειδών Πελοποννήσου
29.09 - 05.10
4,29*
* Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.
Εύ Ελαιόλαδο XXLΕύ Ελαιόλαδο XXL
Εύ Ελαιόλαδο XXL
29.09 - 05.10
Απίστευτη τιμή
21,59*
* Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.