Κάθε μέρα αξίζει!
Cheesecake

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Δημήτρης Μιχαηλίδης
Δημήτρης Μιχαηλίδης
Mία συνταγή από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη, σεφ, YouTuber και content creator με ιδιαίτερη αγάπη για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

Υλικά

Για τη βάση

250 g g Μπισκότα τύπου Digestive Μπισκότο τύπου Digestive
(αλεσμένα)
100 g g Βούτυρο Βούτυρο
(λιωμένο)

Για την κρέμα

600 g g Τυρί κρέμα Τυρί κρέμα
80 g g Άχνη ζάχαρη Άχνη ζάχαρη
1 Βανιλίνη Βανιλίνη
200 ml ml Κρέμα γάλακτος Κρέμα γάλακτος
(35%, κρύα)

Για το σερβίρισμα

Μαρμελάδα Μαρμελάδα
(φρούτα του δάσους ή άλλη κόκκινη μαρμελάδα)

Cheesecake

Αυτή η συνταγή σου άρεσε

Αυτή η συνταγή δεν σου άρεσε

Προέκυψε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά

1:05 h
(282)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα μπισκότου σε ένα τσέρκι 20 εκ. το οποίο έχουμε βάλει πάνω σε μια πιατέλα και πιέζουμε μέχρι να έχουμε μια βάση.
  3. Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα με την βανιλίνη και την άχνη για περίπου 30”.
  4. Προσθέτουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
  5. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  6. Βάζουμε τη μαρμελάδα με φρούτα του δάσους και κόβουμε σε κομμάτια.

3 Προσφορές

Lurpak Βούτυρο ανάλατοLurpak Βούτυρο ανάλατο
Lurpak Βούτυρο ανάλατο
19.09 - 30.11
-6%
3,58 €
3,33
Milbona BούτυροMilbona Bούτυρο
Milbona Bούτυρο
01.02 - 29.02
-13%
2,25 €
1,95
Όλυμπος Βούτυρο αγελάδοςΌλυμπος Βούτυρο αγελάδος
Όλυμπος Βούτυρο αγελάδος
22.02 - 28.02
Μόνο για λίγο
2,95

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Λιπαρά35 g Υδατάνθρακες34 g kCal472